HATAY / İSKENDERUN - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Modernevler Mahallesi 290/1 Sokak No 4 31200 İskenderun/HATAY
Vizyon
“Fiziki Yapısını sürekli yenileyen, çalışanları mutlu, sektöründe ve sosyal hizmet alanında takdir edilen, teknolojik yeniliklere imza atan, konaklama, yeme-içme, toplantı, kültürel etkinlikler ,eğitim amaçlı gezi,sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili en başarılı hizmetleri veren öncelikle bölgesinde,akabinde yurdumuzun en iyi öğretmenevlerinden birisi olmak
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmeti veren öğretmenlerimize dinlenme ve rahat çalışma ortamı sunmak. Milli değerleri kaybetmeden, evrensel düşünen çağdaş bireyler yetişmesi için çaba sarf eden eğitimcileri buluştuğu çağdaş bir yuva ortamı yaratmak. Çeşitli geziler düzenlemek. Milli Eğitim Bünyesindeki kurumlarla bu konuda işbirliği yapmak. Kurum olarak teknolojinin yeteneklerinden olanaklar ölçüsünde yararlanmak. Öğretmenlerimizin, ailelerinin kendilerini huzur içinde hissedecekleri bir yuvada, Atatürk´ün çağdaşlaşma vizyonuyla örtüşecek şekilde uygarlığın yapıcı ve yaratıcı birer ortağı olmaları için gerekli koşulları sunmak.
Otel Odası :35
Öğretim Şekli :Kalorifer , Klima